o Hytta i Løvstadveien

23.06.2022

En enkel hytte i skogen hadde stått forsømt i tiår og trenge litt omsorg og nye løsninger. Det var et stramt budsjett og inn til hytta er det bare en liten sti så alt måtte bæres inn. På Nytt har reparert, revet, pusset og malt. Nå er det blitt et godt sted å være. 

Det trengtes mer benkeplass og en vask. På Nytt har satt inn to kommoder fra 70-tallet og byttet benkeplata. Den øverste skuffen er gjort grunnere for å få plass til avløpsrøret. Kommodene var i sin tid kjøp på ikea og er de aller første møblene mine foreldre hadde da de var nygift. 

Veggen til stua ble revet for å få inn lys fra alle kanter og for å gi mer luft. 
Tak-ess og gulvbelegg ble fjernet fordi det var i veldig dårlig stand. Nytt gulv og tak er enkel rupanel som er beiset. En veldig billig og fin løsning 

Det ble satt inn større vinduer slik at man kan sitte i sofaen og se ut på småfuglene. Vinduene er brukt på nytt etter et tidligere liv i et hus i Drøbak.

Under det buklete gulvbelegget i stua var det et massivt tregulv. En og en planke ble pusset ned akkurat nok til at ikke gammel patina forsvant. Gulvet glir godt sammen med det nye gulvet som ble lagt på kjøkkenet.

Takk for oppdraget. Det har vært en fornøyelse og jobbe i skogen og all bæringa på den lille stien tar vi som trening. Vi sees gjerne På Nytt i en annen hytte. 

På Nytt 
org nr 925 665 177 
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!